Kasumi

Trancherkniv - Kokkekniv (24 cm) - Kokkekniv (20 cm) - Brødkniv - Santoku - Mini-Santoku - Udbener - Universalkniv - Urtekniv - Sushikniv - Nakiri

Kasumi Kokkekniv (20 cm.)

Kokkekniven er grundstammen i enhver knivsamling. Med den har man, hvis evnerne og heldet rækker, muligheden for at lave alt i køkkenet fra det travle hverdagsmåltid til det festmiddagen, hvor der er kræset for alle detaljer. Kokkekniven kan i kraft af sin udformning bruges til alt fra skære kød, hakke krydderurter, snitte løg og så alt det andet. Det vanskeligste er måske at skulle vælge mellem den korte eller lidt længere model.

Knivlængde: 330 mm.   Bladlængde: 200 mm.   Vægt: 190 gram   Antal lag: 32   Skærende stål: V-GOLD-10   Skæfte: Lamineret hårdtræ   Pris: 1399 DKK

Kokkekniv



Find nærmeste forhandler